Новим Тігіпком у Януковича буде екс-комуніст

Субота, 2 липня 2005, 18:50
Новим керівником виборчого штабу Партії Регіонів став нардеп Василь Хара

Про це повідомив Віктор Янукович учасникам політради Партії регіонів у суботу.

"Він добре відомий усім нам як громадський і політичний діяч, що має великий досвід роботи на керівних посадах. Більш 15 років він очолює Донецьку обласну раду профспілок – найбільш численну і могутню профспілкову організацію України", - цитує Януковича його прес-служба.

"Василь Георгійович має успішний досвід участі у виборчих кампаніях, він є народним депутатом двох скликань. Він – Голова парламентського Комітету з питань праці і соціальної політики. Це – людина команди, надійна і відкрита для спілкування і для серйозної роботи на спільний результат", - додав він.

Як відомо, Хара двічі проходив у парламент, будучи 15 і 16 номером списку КПУ. Однак у листопаді 2002 після обрання Януковича прем’єром і формування нової більшості він перейшов у "регіони".

Виступаючи перед учасниками зібрання, Янукович відзначив, що напередодні виборів "головним завданням в партійному будівництві є створення дієздатних осередків на місцях, щоб контролювати кожну з 33 тисяч виборчих дільниць".

"Це повинні бути структури штабного типу, здатні організовувати передвиборну роботу професійно, відповідально й ініціативно. Виходячи з того, що я сказав вище про місцеві передвиборні блоки, треба мати на увазі, що регіональні штаби повинні формуватися з представників тих партій і організацій, які будуть складати місцеві блокові конфігурації", - відзначив він.

При цьому лідер партії підкреслив, що підбор і підготовка кадрів для таких партійних штабів – "завдання на найближчі місяці".

Він також попросив партійні організації усіх рівнів "поквапитися" з визначенням своїх кандидатів на усі виборні посади – від селищного до міського голови, від депутата сільради до депутата облради.

Янукович назвав також три пункти, з яких партія буде виходити при формуванні загальнопартійного списку.

"По-перше, у наш список повинні увійти визнані політики загальнонаціонального рівня. Мова йде про авторитетних і досвідчених лідерів. Такі люди є в Партії регіонів. І ми переконані, що їхня кількість надалі буде збільшуватися", - сказав Янукович.

"По-друге, у нашому списку повинні бути гідно представлені лідери найбільш численних і могутніх регіональних організацій партії, авторитетні регіональні політики", - відзначив він.

"По-третє, у наш список увійдуть нинішні народні депутати – насамперед ті, хто гідно представляв і захищав інтереси Партії регіонів, фракції "Регіони України", хто з честю пройшов суворі іспити, на кого беззастережно можна покластися", додав лідер ПР.

Читайте також:

Янукович кличе в БлЯ всю опозицію, тому що набере 40%

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування