Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОРОШЕНКО БІЛЬШЕ НЕ ДЕПУТАТ. Тимошенко обіцяє заяви від інших сумісників до ранку

Вівторок, 5 липня 2005, 19:37
Секретар Ради національної безпеки і оборони Петро Порошенко написав заяву про складення з себе депутатських повноважень і направив її до Комітету з питань регламенту, депутатської етики і організації роботи Верховної Ради України.

Про це повідомила у вівторок прес-секретар Порошенка Ірина Фрис.

Як відомо, на вечірньому засіданні Верховної Ради у вівторок спікер парламенту Володимир Литвин повідомив, що четверо депутатів-сумісників написали заяви про складання з себе депутатських повноважень.

Водночас президент Віктор Ющенко доручив прем’єр-міністру Юлії Тимошенко до ранку середи підготувати подання на звільнення з посад всіх сумісників.

"При цьому Ющенко сказав, що будуть звільнені лише ті сумісники, які будуть звільнені без порушень відповідних процедур", - повідомив прес-секретар Литвина Ігор Сторожук.

В той же час лідер фракції СДПУ(о) Ігор Шурма заявив, що опозиція має намір блокувати роботу Верховної Ради, поки у виконавчій владі є хоча б один сумісник.

Тимошенко у свою чергу вважає, що всі міністри, які входять до складу уряду, до ранку середи напишуть заяви про складання депутатських повноважень.

Вона відзначила, що це справа кожного: або залишатися членом уряду, або залишатися депутатом.

"Я думаю, що до завтрашнього дня (четверга) вони всі повинні визначитися. Повинні написати заяву і залишитися в уряді або написати заяву і залишитися в парламенті. Мені здається, що завтрашній день підіб'є підсумок під усіма цими суперечками", - сказала прем'єр.

Також Тимошенко нагадала, що проблема сумісників для України не нова, і вони були завжди: "І тому те, що сьогодні розгортається, це вид політичного протистояння".


"Новини-Україна", Ліга, Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЛИТВИН, ЯКИЙ НЕ ЛЯГАЄ ПІД ПРЕЗИДЕНТА, ВІДПУСТИВ ПАРЛАМЕНТ СПАТИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...