Пінчук визнав розмову з Піскуном?

Середа, 6 липня 2005, 11:22
Депутат з фракції "Наша Україна" Юрій Кармазін заявляє, що Віктор Пінчук підтвердив існування телефонної розмови між ним і генпрокурором Святославом Піскуном, роздруківки якої нещодавно з'явилися в інтернеті.

Про це Кармазін сказав в інтерв'ю "Комсомольській правді".

Як відомо, у розмові з Пінчуком, яка нібито відбувається в день поновлення Піскуна на посаді, людина з голосом генпрокурора просить людину з голосом зятя Кучми вплинути на тодішнього президента, щоб він не оскаржував рішення про поновлення Піскуна на посаді. У розмові також Піскун нібито говорить, що якщо його не призначать, то "прийде Кармазін з відмороженою пикою".

За словами Кармазіна, він підійшов до Пінчука на урочистому прийомі в англійському посольстві, і сказав: "Здрастуйте! Я хочу, щоб ви переконалися, що в Кармазіна не відморожена пика".

"Він засоромився - і відповів: "Ну, це ж не я говорив, а Піскун". Іншими словами, Пінчук факт цієї розмови визнав привселюдно. А отже, все, що там обіцяв йому Піскун, - що він не буде виконувати завдань влади, що олігархи повинні йому допомогти і так далі, - це все правда!", - сказав Кармазін.

Він також наполягає на тому, що генпрокурор нелегітимний і його треба негайно звільнити з цієї посади.

За словами Кармазіна, Піскун "через засоби масової інформації намагався переконати суспільство в тому, що нібито він - і тільки він - просунувся в розслідуванні справи Гонгадзе".

Однак, вважає депутат, "пан Піскун просто вселив цю думку суспільству".

Як відомо, Піскун не визнав існування телефонної розмови з Пінчуком, а також заявив, що його попереджали про появу роздруківок з його розмовами і навіть пропонували їх викупити.

"Українська правда"

Читайте також:

Піскуна попереджали про роздруківки. Але він сам кого-хоч поставить на коліна

ПІСКУН ВИЗНАВ СВОЮ ПРОСЛУШКУ З ГЕРБСТОМ. Щодо Пінчука просять стежити за новинами


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування