Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пустила подарунок комуністів на варення, а їх кличе на дуель

Четвер, 7 липня 2005, 15:18
Прем’єр Юлія Тимошенко запрошує лідера Компартії Петра Симоненка на теледебати щодо розгляду законопроектів, необхідних для вступу до СОТ.

"Я б хотіла запросити Петра Миколайовича Симоненка на пряму дискусію на телебаченні у суботу, неділю або інший зручний час", - сказала Тимошенко журналістам у четвер.

За словами прем’єра, вона б запропонувала Симоненку висловити свою позицію щодо всіх законопроектів, а "я б з керівниками профільних комітетів, впливовими відомими аграріями дала б професійну відповідь".

Тимошенко наголосила, що "головне гасло СОТ – не погіршити стан вітчизняного товаровиробника при вступі до організації".

"Заяви, що це зрада України – це спроба дезорієнтувати людей і залучити неінтелектуальних людей до лона Компартії", - підкреслила Тимошенко.

Вона нагадала, що напередодні представники Компартії хотіли передати уряду мішок з цукром.

"Вчора літні комуністи таскали на горбу мішки з цукром. Знаєте, ці люди напружуються не за цукор і не за виробників, а кожен комуніст тримає перед очима лідера своєї партії і місце в списку. Вони не лише мішки з цукром будуть таскати, а багато чого будуть таскати. А цукор ми передали в дитячі будинки. Може, щось законсервують", - зазначила вона.

Як відомо, комуністи третій день блокують розгляд проектів по СОТ. У четвер вони повісили в залі плакат "СОТ – ярмо для України від Ющенка і Тимошенко".

"Українська правда"

Читайте також:

Уряд вибив 4 закони, Литвин попросив у комуністів мішок цукру


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування