Червоненка зупинили прикордонники

Вівторок, 2 серпня 2005, 11:43

Президент Віктор Ющенко минулі вихідні провів у родинному колі та побував зі своїми дітьми у дельфінарії.

Як зазначає газета "Україна молода" у вівторок, Ющенко також виїздив у гори, а море і пляжі "йому не до смаку".

Як пише газета, перший віце-прем'єр Анатолій Кінах, скористався виїздом Кабміну в Крим, де проводилося його засідання, і побував у пансіонаті "Південний" (у Форосі), де зараз відпочиває його родина.

Генпрокурор Святослав Піскун також відпочиває в Криму. Як пише газета з посиланням на поінформовані джерела, Піскун попросив скутер ("водний мотоцикл") у 12-річного сина депутата Ярославського Сергія. Як зазначає газета, він катався на скутері не менше ніж "години півтори".

Газета з посиланням на свідків також розповідає, що сам син Ярославського також на надувному "банані" завіз своїх двох охоронців подалі від берега, а там відчепив банан і разом із охоронцями залишив у морі. Як пише видання, охоронцям довелося плисти до берега самим.

Газета також розповідає, що міністр транспорту Євген Червоненко під час своєї прогулянки на яхті "випадково зайшов у зону, яку... пильно контролюють прикордонники".

Як пише газета, його зупинили, "і морська прогулянка завершилася вельми неприємним з'ясуванням стосунків".

Також на берегах Криму можна було побачити голову Верховної Ради Володимира Литвина, секретаря РНБОУ Петра Порошенка, генерального директора "Укрспецекспорту" Сергія Бондарчука та інших.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування