Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дочка Тимошенко з нареченим відпочиває в Ялті

П'ятниця, 5 серпня 2005, 16:55

Дочка прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія і її наречений Шон Карр були помічені в Ялтинському нічному клубі "Чорне море".

Парочка з'явилася в закладі ближче до опівночі у великій компанії музикантів, пише газета Факти.

За даними газети, молоді люди приїхали в клуб без дорогих ескортів, а на Південному березі зупинилися на урядовій дачі.

Фото газети "Фкти"
Фото газети "Факти"

Як пише газета, вони пили коктейль за назвою "Бетон" по 27 гривень за келих. До складу напою входять бехерівка, лимонний сік, тонік і цукровий сироп. "Шон налягав на м'ясо, тарілка ж Євгенії, яка, мабуть, дотримується дієти, весь вечір була порожньою", - пише газета.

"Євгенія весь вечір щось шепотіла своєму нареченому на вухо, дослівно перекладаючи навіть слова офіціантів, які метушилися навколо парочки. Не ховаючи почуттів, Женя і Шон, який на 10 років старший своєї нареченої, цілувалися на очах у всієї публіки", - пише газета.

Як відзначає видання, у клубі "Чорне море", італійська паста з морепродуктами коштує 67 гривень, авокадо з креветками - 29.50, філе червоної камбали під гранатовим соусом - 42 гривни, м'ясо акули - 71.

"Спершу парочка категорично відмовлялася фотографуватися. "Преса нас раз у раз виставляє в такому вигляді..." - поскаржився чарівна Женя. Однак після довгих домовленостей кореспондента таки погодилася зробити тільки один знімок, після чого строго заявила: "Все, вистачить! Нам пора!", - розповідає видання.

Як повідомлялося раніше, зять Юлії Тимошенко, рок-музикант Шон Карр незабаром випускає свій дебютний в Україні альбом із саунд-треком до одного з фільмів.

Вибір припав на тільки що відкриту в Ялті студію звукозапису "Чорне море". Тут не дуже дороге обладнання, однак працюють професіонали. Перервавши запис на один день, парочка полетить у Москву на гастролі, а потім знову повернеться на студію в Ялту.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...