Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко звільнив тих, хто пов'язував Україну з ООН і НАТО

Субота, 6 серпня 2005, 15:25

Президент Віктор Ющенко звільнив Володимира Бєлашова з посади постійного представника України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві.

Відповідний указ президента розміщено на його офіційному сайті в суботу.

Іншим указом Ющенко звільнив Володимира Хандогія з посад посла України в Бельгії та Люксембурзі та глави Місії України при НАТО за сумісництвом.

Крім того, Андрій Веселовський звільнений з посад посла України в Єгипті та Судані.

Причини звільнення в жодному з указів не зазначаються.

Ющенко також уповноважив постійного представника України при Раді Європи Анатолія Шевчука на підписання від імені України Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних.

В той же час, відповідно до постанови уряду, Федір Панасюк призначений начальником Управління контролю Секретаріату Кабінету міністрів.

Григорій Голота призначений начальником Управління організації роботи зі зверненнями громадян Секретаріату Кабміну.

Олексій Євсєєнко звільнений з посади заступника начальника Державного департаменту пожежної безпеки за власним бажанням.

Лада Павликовська звільнена з посади заступника директора Юридичного департаменту Секретаріату Кабміну в зв'язку з переходом на іншу роботу.

Відповідні постанови уряду підписані 3 серпня 2005 року, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...