Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Гарний хлопчик" Литвин ходив у школу босоніж і давав списувати

Четвер, 1 вересня 2005, 10:21

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин у дитинстві був простим хлопчиком і завжди давав списувати.

Про це ЛІГАБізнесІнформ розповіла однокласниця Литвина Галина Гладчук, яка на даний час працює завгоспом Слободороманівської школи в Житомирській області.

Гладчук розповіла, що в дев'ятому і десятому класі вона сиділа за одною партою з Литвином. За її словами, він був "простим хлопчиком і ніколи не був вискочкою". З предметів більше за все любив історію і літературу, а також завжди багато читав.

Гладчук також зізналася, що Литвин завжди давав списувати і навіть допомагав їй писати твори.

У свою чергу, Литвин, виступаючи на святі першого дзвоника в рідній школі, відзначив, що в цей день він "згадав тропи, по яких бігав у дитинстві".

Він зізнався, що ходив за кілька кілометрів у школу в Старороманівку босоніж, як і всі його однокласники, які мили ноги біля школи і тільки потім взувалися для того, щоб зберегти взуття.

При цьому Литвин відзначив, що, чим більше проходить років, тим більше його тягне додому.

"Кажуть, що генії народжуються в селах, розцвітають у столицях, а помирати повертаються додому", - сказав спікер.

Литвин також пожартував, що доти, поки старшокласники цієї школи не замінять його в парламенті, доти він буде працювати.

Відповідаючи на питання учнів школи про найяскравіший спогад його дитинства, Литвин зі сміхом розповів про те, як його бив батько: один раз за те, що він продав його костюм, а другий раз - за те, що не подивився за коровою, і її довелося зарізати.

У святі також взяли участь керівництво Житомирської облдержадміністрації, депутати різних рівнів і представники політичних сил.

Цього року учнями першого класу цієї школи стали 8 дітей - четверо хлопчиків і чотири дівчинки. Усього в школі навчається 138 учнів.

Слободороманівська школа-гімназія була побудована в 2001 році за сприяння і допомоги Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування