Прошкуратова ділилась спогадами і короваєм, школярі кричали "ганьба"

П'ятниця, 2 вересня 2005, 12:51

Депутата від СДПУ(О), колишню вчительку початкових класів Тамару Прошкуратову засвистали школярі, коли вона проводила перший урок в одній з Ужгородських шкіл.

За даними "Львівської газети", Прошкуратова розповідала про державні символи і про те, що вона з Черкащини – батьківщини Тараса Шевченка й Богдана Хмельницького.

Окрім цього, вона поділилася спогадами про те, як "вона пишалася, коли побувала на Олімпіаді в Афінах й слухала гімн України під час нагородження Яни Клочкової золотою медаллю".

Насамкінець Прошкуратова почастувала школярів короваєм, вручила їм подарунки, "послухала віршик про Україну й відкланялася".

Як зазначає видання, "вітальні слова депутатки до школярів подекуди переривали викрики "ганьба" та "фу", на що вона казала "дякую" та продовжувала".

Колишній директор Закарпатської школи мистецтв, а нині начальник управління культури Закарпатської ОДА Євген Ясинський прокоментував урок Прошкуратової так: "За свій 15-річний досвід роботи в школі не пам’ятаю, щоб 1 вересня до мене прийшла стороння особа з бажанням провести урок і реалізувала його".

"Їй нема чого навчити наших дітей", - заявив Ясинський.

Тамара Прошкуратова є одним з лідерів СДПУ(О), до парламенту вона пройшла за списком цієї партії під другим номером. Вона прославилась тим, що приковалася до Івана Різака, коли його намагалися арештувати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування