Зінченко очолить ПОРУ. Порошенко все відкидає

Понеділок, 5 вересня 2005, 16:41

Секретар РНБО розчарований поведінкою Зінченка і заявляє, що в його заявах немає "жодного слова правди".

На прес-конференції в Інтерфаксі відразу після відповідної заяви Зінченка, він висловив думку, що таким чином Зінченко розпочинає передвиборчу кампанію в лавах "Пори".

"Я вважаю, що хтось намалював йому картину, що на посаді секретаря він не має жодних політичних перспектив. Я вважаю, що соціологічні дані показали його популярність, і що саме час йому зараз очолити "Пору", і компанію в "Порі" почати саме в такий спосіб, і сьогодні ми бачимо початок цієї кампанії", заявив Порошенко.

"Наголошую, що Зінченко як держсекретар мав всю повноту влади, щоб довести і притягти до відповідальності всіх тих, про кого він казав", заявив Порошенко.

"Жодної дискусії чи жодної претензії від пана Зінченка я не чув", додав Порошенко. "Для мене була повна несподіванка, яким чином він мирився з тими фактами корупції, про які йому було заздалегідь відомо", заявив Порошенко.

На думку Порошенка, "все, що відбувається, дискредитує владу у всіх її складових". Він також висловив припущення, що заяви про його корупційність викликані тим, що його "діяльність непокоїть певні кола, певні клани".

В цьому контексті він згадав запропоновану ним реформу правоохоронних органів, яка, на його думку, "зачіпає надзвичайно широкі корупційні кола".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування