Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук просив Порошенка по процедурі, а Зінченко блокував?

Понеділок, 5 вересня 2005, 17:58

Народний депутат і бізнесмен Віктор Пінчук не звертався до секретаря РНБО Петра Порошенка з проханням про захист його прав на Нікопольський завод феросплавів.

Про це заявив Порошенко, відповідаючи на питання журналістів у понеділок.

"Він звертався тільки по процедурі, а не по жодних інших питаннях", - зазначив Порошенко.

Він також наголосив, що жодної "зайвої копійки на посаді секретаря РНБО не заробив".

Коментуючи звинувачення Зінченка, виголошені перед тим на прес-конференції, Порошенко попросив навести конкретні приклади, зокрема, назвати прізвища тих людей, які є представниками Порошенка на місцях і "з якими треба ділитися".

Він також розповів, що жодного разу "жодної претензії не чув", а на саміті голів СНД у Казані вони з державним секретарем "досить продуктивно співпрацювали".

Що стосується закиду Зінченка, що деякі люди блокують доступ інформації до президента, то Порошенко відзначив, він особисто зустрічається з президентом лише раз на два тижні, тоді як Зінченко мав змогу з ним зустрітися кожен день.

Він також сказав, що 37 його пропозицій, направлені в секретаріат президента, залишилися без відповіді, "і президент їх просто не бачив".

"Я готовий довести, що на сьогоднішній день діяльність радника президента з питань безпеки секретаря РНБО блокувалася, і я був позбавлений можливості своєчасно інформувати президента про ті загрози, які виникали і виникають в середовищі", - сказав Порошенко.

На питання, хто саме блокував, Порошенко сказав, що не може дати точної відповіді, зазначивши лише, що пошту президенту доповідає керівник секретаріату.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування