Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибачук: У Ющенка нема підстав боятися Тимошенко

П'ятниця, 9 вересня 2005, 13:39

Новий керівник секретаріату президента Олег Рибачук вважає, що у президента нема підстав боятися Юлію Тимошенко перед наступними виборами.

На прес-конференції у п’ятниці він порадив звернутися з цим питанням до Тимошенко, чи буде вона загрозою для президента.

"Якщо ви вважаєте, що це рішення президента, який боїться, то я не знаю, яким мало бути інше рішення?" – сказав Рибачук.

"Це вистраждане рішення, він до останньої хвилини хотів, щоб вони були укупі. У нього можуть бути складні стосунки з Рибачуком, Костенком, але вони разом не один рік, з'їли не один пуд солі, і він хоче, щоб вони були разом", - додав він.

Держсекретар запевнив, що Ющенко до останнього хотів зберегти свою команду вкупі.

"На 10 годину вечора середи було погоджено, і президент лягав з думкою, що відставки уряду не буде", - запевнив Рибачук.

На його особисту думку, нема підстав говорити про боязнь.

Рибачук розповів, що Ющенко увесь час казав своїм партнерам, що "вибори нас мають об’єднувати".

"Він кожен раз приходив на зустріч і запитував, чи є загроза для демократичної сили програти вибори? І це на три дні відтягувало його рішення, бо тут його друзі і тут", - зазначив держсекретар.

"Він сказав, що у нас вибори, і не треба казати, як ми любимо один одного, вибори покажуть. Це виключні вибори - демократичні сили за демократичних обставин. Коли приходили і казали, що робитимемо, щоб наших представників було більше, то президент посміхнувся і сказав: вибори будуть демократичними", - додав Рибачук.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...