Дочка Тимошенко більше не Тимошенко

Неділя, 2 жовтня 2005, 15:41

Перед весіллям, що відбулося у неділю, зять Юлії Тимошенко Шон Карр прийняв православ’я.

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", англійського рок-співака охрестили в Пантелеймонівському монастирі в Феофанії 28 вересня.

У суботу шлюб Євгенії Тимошенко та Шона Карра було зареєстровано в одному із ЗАГСів Києва. Євгенія взяла прізвище Карр.

Вінчання, яке відбулося у неділю в Видубецькому чоловічому монастирі, правив архімандрит монастиря Севастьян.

У цей день молодята, рівно як і Юлія Тимошенко, залишили за собою право не проводити прес-конференції, відзначає прес-служба.

Весілля, яке проходить в Києві в "Кристалл-паласі", є закритим для сторонніх. Подружжя Тимошенків та Карр просять хоча б в цей день рахуватися з їхнім правом на приватне життя.

На весілля запрошено близько півтораста гостей. З боку нареченої – її батьки Юлія та Олександр Тимошенки, родичі, друзі та близькі з Дніпропетровська, Києва та інших міст України, група політичних соратників та однодумців Юлії Тимошенко.

З боку нареченого присутні його родичі з Великобританії, Сполучених Штатів та Іспанії, друзі. Мати Шона не змогла приїхати на весілля.

В розважальній програмі весілля – українські виконавці. Зокрема, музичний колектив "Кобза" та музичний колектив "Древо". Будуть також розіграні традиційні українські весільні сцени. Виступить і сам наречений, який, як відомо, є рок-музикантом.

З огляду на інтернаціональний склад гостей весілля меню в основному складається із блюд європейської кухні, але українська національна кухня також представлена.

Євгенія змінить дві весільні сукні. Одну з них пошито в Італії, другу виготовила відомий український дизайнер Айна Гасе. Відомо, що Юлія Тимошенко та Євгенія Карр є її постійними клієнтами, відзначає прес-служба.

Обручки для молодих виконані із білого золота й прикрашені кельтськими орнаментами. Вони замовлені та придбані Шоном Карром у Великій Британії у ювеліра українського походження.

Витрати на весілля взяли на себе Олександр Тимошенко та Шон Карр, відзначає прес-служба.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...