Єхануров успішно злітав до Путіна і просить не чергувати під його дверима

Середа, 5 жовтня 2005, 16:07

Президент Віктор Ющенко вважає, що візит прем’єр-міністра Юрія Єханурова до Росії був успішним.

"Він виконав і досяг усіх цілей, які ставилися перед цим візитом. Йде нормальний діалог з Москвою", – заявив Ющенко на прес-конференції після засідання Кабміну.

"Зараз ми готуємося до візиту Володимира Володимировича до України. Формальна частина підписання Плану дій комісії "Ющенко–Путін" буде зроблена якраз у Києві", - сказав Ющенко, додавши, що між Україною та Росією відбувається "активний, хороший діалог на усіх рівнях".

"В енергетичному комплексі ми у порозумінні, хоча ці переговори ніколи не були простими, тому що нафта і газ – це не тільки пальний процес. Це – політика, і всі це добре розуміють", – заявив Ющенко.

В той же час прем’єр Юрій Єхануров повідомив, що під час візиту до Москви йшлося про ціни на газ, але домовленості поки не оприлюднюються.

Відповідаючи на питання журналістів, Єхануров також попросив журналістів не чергувати під його будинком.

"Там мою адресу оприлюднювали. Так ви там не чергуйте, я там справді живу, тільки на роботу їду раніше, ніж приїздять ваші колеги. Ви в кого хочте спитайте, я справді там живу. Спитайте чи в Катерини Ващук, чи в Петра Симоненка", - зазначив Єхануров.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування