Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний суперечить Ющенку і не вимагає багато від дитини

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 12:28

Голова ради партії НСНУ Роман Безсмертний не виключає того, що на основі партії буде створена коаліція сил, які разом візьмуть участь у виборах.

"Скажу коротко, коаліція можлива. Список партії буде формувати з’їзд, але зараз вже йде робота по методиці складання списків. Хто буде під яким номером, вирішуватиме президія і затверджуватиме з’їзд", - сказав Безсмертний на зустрічі з регіональними ЗМІ у п'ятницю.

На питання, якою він бачить коаліцію, Безсмертний відповів: "Відновлення тої конфігурації, що була на парламентських виборах, була б бажаною".

Він також ще раз висловив переконання, що першим номером списку має бути президент України Віктор Ющенко.

На питання, чи не хоче він залишити посаду голови політради партії на час, поки він обіймає посаду віце-прем'єра, Безсмертний відповів, що пропонував такий варіант раді і президії.

"Але президія ухвалила рішення, щоб я залишався на чолі ради", - сказав Безсмертний, додавши, що його функції на посаді голови політради є суто організаторськими.

"Але якщо буде така вимога, я піду", - додав він.

На питання, як він оцінює перспективи НСНУ на виборах, Безсмертний відповів: "Я позитивно дивлюсь на наші перспективи, але вимагати багато від піврічної дитини дуже складно", - сказав Безсмертний.

"У мене є багато зауважень до процесів, які відбуваються в партії, але я впевнений, що ми стали на правильний шлях", - зазначив віце-прем'єр.

Щодо імовірного блокування з Юлією Тимошенко, Безсмертний наголосив, що немає нічого неможливого.

"Українська політика зараз настільки багатоманітна та багатокольорова, що можуть бути будь-які варіанти. Я нічого не виключаю", - зазначив Безсмертний.

Раніше Ющенко заявляв, що високопосадовці, які братимуть участь у виборах, підуть у відпустки. "Якщо ми не відріжемо цю нитку, ми не матимемо алібі на вибори, що прем’єр відокремить себе від виборів 2006", - зазначив Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування