Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Януковича Ющенко і Тимошенко радикальні?

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 16:36

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що не блокуватиметься із політичними силами, які очолюють президент Віктор Ющенко та екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Про це він заявив в п'ятницю у Севастополі, повідомляє прес-служба партії.

Янукович аргументував своє рішення тим, що ці політичні сили демонструють багато красивих слів. "За красивими словами – немає справи. Ми з такими силами не будемо об’єднуватися".

Янукович також відзначив, що Чорноморський флот Російської Федерації, який знаходиться у Севастополі, перебуватиме тут згідно з існуючим законодавством до 2017 року.

Щодо відносин між західною і східною Україною, Янукович зазначив:

"У нас є можливість об’єднати Україну. Якщо не забруднювати її на прикладі деяких кримських колізій. У Львові, наприклад, з повагою ставляться до того, щоб люди розмовляли на тій мові, на якій їм зручно. І це – нормально. До цього ставляться з повагою. А мовну карту, на мою думку, розігрують люди, яким вигідне наше роз’єднання", - зазначив Янукович.

"Лідер партії також дав зрозуміти, що з радикальними партіями, яких зараз чимало в Україні, Партія регіонів блокуватися не буде", - йдеться у повідомленні, в якому не вказано, які саме сили малися на увазі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування