Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка кличе на Майдан. Тимошенко ще думає

Вівторок, 1 листопада 2005, 11:53

"Народний Союз Наша Україна" пропонує перенести святкування річниці помаранчевої революції з 21 листопада (понеділок) на 20 (неділя).

Таке рішення було прийнято на засіданні робочої групи НСНУ з відзначення річниці революції, повідомляє прес-служба партії.

"Річниця революції – це день свободи і прояву великої сили українського народу, день тих, хто вийшов на вулиці проти неправди. Це – в першу чергу день вільного українця, а не політиків”, - наголосив голова ради НСНУ Роман Безсмертний.

Він висловив переконання, що "в цей день до Києва з’їдуться більшість революціонерів, а помаранчеві шарфи знову будуть в моді”.

Також запропоновано відтворити стиль "сцени революційного майдану”.

"Зі сцени мають лунати виступи лідера Віктора Ющенка і тих голів партій, хто виступив на його боці під час помаранчевої революції”, - йшлося на нараді.

На нараді наголошувалось на необхідності участі у заході всіх політичних облич Майдану, але досі не має відповіді з боку Юлії Тимошенко.

Сценарна група приступила до розроблення варіантів сценарію проведення заходу. Час проведення заходу і сценарій будуть повідомлені.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування