Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЯНУКОВИЧА АМНЕЗІЯ?

Середа, 2 листопада 2005, 10:21

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що ніколи не боровся за крісло президента України.

Про це він заявив у вівторок пізно ввечері на Житормиському обласному телебаченні в прямому ефірі, повідомляє УНІАН.

Відповідаючи на питання телеглядачів про те, чи буде Янукович у майбутньому боротися за президентське крісло, він сказав: "Я ніколи не боровся у своєму житті за жодне крісло, яких мав дуже багато, у тому числі і за найвищу посаду нашої держави".

Янукович повідомив, що мав на меті "отримати повноваження для здійснення програми, для якої відчував сили і яку міг виконати".

За словами Януковича, президентські вибори ще далеко, ближче – парламентські вибори. Голова Партії регіонів зазначив, що на цих виборах українці обиратимуть ті політичні сили, яким довіряють.

За словами Януковича, він, очолюючи Партію регіонів, веде разом із собою потужну команду однодумців та фахівців високого рівня. У його партії, сказав Янукович, і поза нею разом з ним працює багато професіоналів. У команді, сказав Янукович, є також і безпартійні – його однодумці, яких він залучатиме для того, щоб розбудовувати Україну.

Він повідомив, що як лідер Партії регіонів вестиме разом зі своїми колегами свою команду "до перемоги на парламентських виборах, після яких буде створена коаліція, вона утворить у парламенті більшість, більшість обере прем'єр-міністра та уряд".

На переконання Януковича, "Партія регіонів буде в цій коаліції і займе у ній належне місце". Він повідомив, що мета регіоналів – не спостерігати за тим, що робиться в країні, а діяти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування