Нашоукраїнець каже, що Бродський хоче їх всіх побити, а потім знищити

Четвер, 3 листопада 2005, 14:58

Депутат з фракції "Наша Україна" Валерій Лебедівський звернувся до Генпрокуратури з проханням порушити кримінальну справу проти Михайла Бродського.

Лебедівський звинувачує Бродського в тому, що той погрожував йому фізичною розправою, повідомляє прес-служба НСНУ.

В заяві Лебедівський зазначає, що 30 жовтня 2005 на 5-му телеканалі відбувся прямий ефір програми радіо "Свобода" "Час пік", на якій проводилась дискусія щодо приватизації Криворізького державного гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь". В цій дискусії також брав участь Бродський.

За його словами, наприкінці передачі почалася "словесна бійка" між ним та Бродським з приводу, що, на думку Бродського, кошти від продажу "Криворіжсталі" варто направити на погашення вкладів громадян в "Ощадбанку".

"Щирість його слів та благородність намірів я поставив під сумнів, згадавши історію з банком „Денді", який так і не зміг повністю розрахуватися з усіма своїми вкладниками", - зазначив він.

"Також я зауважив, що його попередня діяльність як політика мала явно провокативний характер, а саме: нагадав йому про спробу усунення В’ячеслава Чорновола з поста голови Народний Рух України та активну участь у цькуванні Віктора Ющенка у 2002 році, коли команда Леоніда Кучми намагалася усунути його з посади прем’єр-міністра", - розповів Лебедівський.

Він зазначив, що після завершення передачі Бродський підійшов "і став кричати та погрожував фізичною розправою".

"Бродський кричав, що мене та моїх однопартійців (з НСНУ) треба знищувати. Крім того, він кричав, щоб я передав "своїм", що всі, хто буде висловлювати позицію "Народного Союзу Наша Україна", будуть биті та погрожував фізичною розправою", - розповів Лебедівський.

У зв’язку з цим Лебедівський попросив "здійснити перевірку фактів, вказаних у заяві" і "порушити кримінальну справу та притягнути до кримінальної відповідальності Бродського за статею 364 КК України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування