Янукович не став президентом через сором’язливість

Субота, 5 листопада 2005, 13:37

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що ще зарано говорити про формат наступної парламентської коаліції й не хоче загадувати, скільки його партія набере на виборах.

Про це він заявив журналістам на брифінгу після чергового з'їзду партії.

"Ми ставимо за мету провести потужну політичну силу до парламенту, яка зможе ефективно працювати на державу. Що стосується утворення коаліції, питання формування уряду – це все в наступному", - зазначив Янукович.

"Всі політичні сили, якими б красивими словами вони не говорили, вони будуть змагатись між собою, і кожна сила ставить мету отримати перемогу. А який буде результат – це скаже український народ", - зазначив лідер Партії регіонів.

"Ми з повагою ставимося до всіх партій, бо жодна з них не ставить за мету зашкодити людям, але є багато прикладів, коли на словах одне, а на справах інше", - сказав він.

На запитання, чи врахувала партія помилки, які були допущені на попередніх президентських виборах, Янукович відповів, що це були його "особисті недоліки".

"Я вже казав неоднократно, що це були мої помилки. Бо я не навчився так красиво говорити, як деякі. Мене так навчили, що краще більше робити, ніж говорити. Я соромився говорити багато слів. Це був мій недолік", - зізнався екс-кандидат в президенти.

Оцінюючи на прохання журналістів слова прем’єр-міністра Юрія Єханурова, який у Вашингтоні вдався до порівняння президента Білорусі Олександра Лукашенка з фюрером, Янукович сказав, що Єхануров зробив "серйозну помилку, яка не піде на користь відносинам між державами. Такий тон не дозволений".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування