Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков без підготовки до Ющенка нікого не пускав

П'ятниця, 2 грудня 2005, 11:27

Колишній перший помічник президента Віктора Ющенка Олександр Третьяков заявляє, що під час роботи в секретаріаті президента в нього не було бажання "перетягнути все на себе".

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Дело", опублікованому в п'ятницю.

"Я вважаю себе професійним менеджером. У мене ніколи не було бажання перетягнути все на себе. Я працював в умовах конкуренції і її гідно витримував. Шкода, що це викликало в Зінченка образу на мене", - заявив він.

"Працюючи в секретаріаті, я намагався допомогти президенту ефективно використовувати свої сили і час. Кого і коли приймати, Віктор Андрійович визначав сам. Що стосується мого впливу на прийняття рішень, то він перебільшений. Ющенко приймає рішення самостійно", - розповів Третьяков.

За його словами, Ющенко "з багатьма людьми розмовляє і вислуховує різні точки зору", у тому числі і його. "Сильний керівник – це той, хто вміє слухати думки інших і за результатами приймати самостійне рішення", - відзначив він.

Третьяков також розповів, що президент із різних джерел знає, що відбувається в країні. "Яку би ви систему інформування для Ющенка не вибудували, у нього завжди є можливість вибирати і змінювати канал одержання інформації", - додав він.

На питання про те, що депутат Яворівський скаржився, що Третьяков не організовував зустріч Ющенка з творчими союзами, він відповів:

"Я завжди просив, щоб перед кожною зустріччю з президентом мені готували відповідний матеріал. Я вважав своїм обов'язком підготувати Віктора Андрійовича до розмови, допомогти зробити її максимально результативною".

"На зустрічі могли виникнути якісь приватні питання, але основний вектор бесіди з президентом не може бути таємним. У випадку з Яворівським підготовлених матеріалів не було", - пояснив він.

Третьяков також розповів, що після своєї відставки займається формуванням передвиборчої коаліції, а також займається родиною.

"Я продовжую бути членом політради партії і членом стратегічної ради з формування передвиборчої коаліції. Думаю, на цих виборах знову буде застосована практика кураторства центральних органів партії над регіональними штабами. Я готовий до цієї роботи в центральних областях, наприклад, Хмельницькій і Кіровоградській", - заявив він.

На питання, чи займається він переговорами з Юлією Тимошенко, Третьяков сказав, що "партнерство з Юлією Володимирівною – питання особливе".

"У перспективі я оптимістично оцінюю таку можливість. Тимошенко розумна людина, з якою можна і потрібно домовлятися", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування