Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун - у Януковича, бо не хоче в тюрму за транспортацію наркотиків

Понеділок, 5 грудня 2005, 17:30

Святослав Піскун заявив, що остаточно визначиться з тим, чи йтиме він на вибори, після початку реєстрації кандидатів в депутати.

Про це він заявив в понеділок на прес-конференції.

"Я вирішу, коли буду зареєстрований депутатом", - сказав він.

На прохання пояснити свій вибір Піскун зазначив:

"Тому що Партія регіонів підписала меморандум з Ющенком про те, що Партія регіонів буде боротися з політичними і незаконними кримінальними переслідуваннями. І по цьому меморандуму вона захищає людей, яких переслідують і які можуть бути переслідувані".

"Я скажу відверто, що я звернувся в Партію регіонів з проханням включити мене в список тільки після того, як Луценко і Головатий почали заявляти, що відносно Піскуна може бути відкрита кримінальна справа, і Піскун може бути притягнений до кримінальної відповідальності. Да, я не такий герой, як Юлія Тимошенко. Я не хочу йти в тюрму, - заявив він.

В той же час на уточнююче питання, що він таким чином вирішив шукати у Верховній Раді порятунку від кримінальної відповідальності, він заявив:

"Чому мене потрібно рятувати? Я нічого не порушив, але ви знаєте, у нашій країні може бути все. При нашій владі завтра в мене знайдуть наркотик, або зброю в кишені. Ви що, не знаєте, як це робиться?"

Він також повідомив, що вів переговори, щодо свого перебування в списку "з лідером партії" Віктором Януковичем.

В той же час член Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що генпрокурор не може бути членом жодної партії, він позапартійний. "Але було колегіальне рішення, згідно з яким його було включено", - сказав він і додав, що це справа Піскуна "згоджуватися, чи не згоджуватися" на пропозицію балотуватися у Верховну Раду за списком партії.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування