У Януковича подумають, блокуватися з Ющенком або з Тимошенко

Середа, 7 грудня 2005, 10:56

Секретар політради Партії регіонів Андрій Клюєв не виключає можливості блокування "регіонів" з "Народним Союзом Наша Україна" і Блоком Юлії Тимошенко після парламентських виборів.

"Ми готові з усіма говорити, кому не байдужне майбутнє України. Тільки не на словах, а на справі", - сказав він в інтерв'ю газеті "Дело".

На питання, чи можливий союз "регіонів" з НСНУ або БЮТ, Клюєв відповів: "Подивимося, обговоримо все".

Говорячи про входження Рината Ахметова в передвиборчий список Партії регіонів, він сказав, що його участь у списку "тільки додасть голосів Партії регіонів".

"Я вважаю, що це позитивний момент", - відзначив Клюєв.

Говорячи про паралельний сервер ЦВК, за допомогою якого нібито фальсифікувалися результати президентських виборів 2004 року, Клюєв сказав, що у зв'язку з цим у правоохоронних органів до нього "питань зараз жодних нема".

"Тому що якщо мені хто-небудь пояснить, для чого потрібний паралельний сервер, і що це таке, тоді можуть хоч якісь питання виникати. А так людей вводять в оману. Певні політтехнологи вводять в оману і таких шановних людей, як керівництво країни", - сказав він.

На питання, чи давав він з цього приводу свідчення у МВС, Клюєв відповів: "Ми мали кількаразові бесіди. Я сам би хотів довідатися, для чого потрібний паралельний сервер і як він може працювати".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування