Тимошенко зустріне Різдво з Ванею

П'ятниця, 6 січня 2006, 12:57

Юлія Тимошенко зустріне різдвяні свята в Дніпропетровську, як це вона звичайно робить, разом з мамою, а також з чоловіком Олександром, дочкою Женею і зятем Шоном Карром.

Як повідомила газеті "Сегодня" перший помічник Тимошенко Ольга Трегубова, на Різдво в Тимошенко очікується стіл з 12 страв.

Вона також розповіла, що при переході з англіканської віри в православ'я зять Тимошенко Шон Карр одержав ім'я Іоанн.

Трегубова не змогла сказати, чи вивчив уже Карр "Отче наш". "Але, у всякому разі він обіцяв вивчити й українську, і російську, і наше громадянство одержати", - сказала вона.

У той же час, депутат з Регіонів України Тарас Чорновіл зізнався газеті, що різдвяного посту "дотримувався не зовсім".

"Я зараз перебуваю в постійних агітаційних поїздках по Україні. За цілий день під час зустрічей з людьми просто забуваєш поїсти, а ввечері нарешті присядеш до столу, на якому стоїть м'ясо, і раптом через почуття голоду, що звідкись нахлинуло... зриваєшся і починаєш його їсти", - сказав Чорновіл.

"Я собі виправдання знаходжу, щоб докори совісті зовсім не замучили, у тому, що за правилами ті, хто у в'язниці і дорозі, можуть посту не дотримуватися. Але все одно мене це, звичайно, не виправдує", — розповідає депутат.

"Ми з дружиною накриємо стіл, як і заведено, з 12 страв. Серед них — кутя, буряковий борщ, квашена капуста, вареники з картоплею і сиром. Однак протягом усього святвечора до першої зірки не візьмемо і крихти в рот, хіба що — воду. Так що 6 січня в мене буде строгий піст", - поділився він планами на Різдво.

"До речі, у мене багато компакт-дисків з колядками. Я їх включу і цілий день буду слухати", - пояснив Чорновіл.

Зранку вони з дружиною і дітьми відправляться на Львівську площу в греко-католицьку церкву св. Василя Великого на службу, а після неї будуть розговлятися.

"На столі обов'язково буде шинка і ковбаса. Раніше у Дроздовичах я її сам коптив. Через те, що в моїй ковбасі було багато перцю, то доводилося її їсти самому, — сміється Тарас, — а тепер піду її купувати на один з київських базарів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування