Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГАЗОВЕ СП ОЧОЛИВ ФІГУРАНТ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ

Четвер, 2 лютого 2006, 19:45

Виконуючим обов’язки голови правління спільного підприємства "УкрГазЕнерго", створеного "РосУкЕнерго" і "Нафтогазом України", став Ігор Воронін.

"На сьогоднішній день голови правління немає, є лише виконуючий обов’язки. Ним став член правління Ігор Воронін", - сказав у ефірі "5 каналу" член правління новоствореного СП Андрій Галущак.

Як відомо, Воронін проходив у кримінальній справі, порушеній СБУ часів керівництва Олександра Турчинова щодо, в тому числі, угод "Нафтогазу" з РосУкрЕнерго. За Вороніна в ті часи заступився перший помічник президента Олександр Третьяков.

В телеефірі Андрій Галущак також повідомив, що "згідно із статутом є паритетні засади у формуванні спостережної ради "УкрГазЕнерго" та у формуванні правління".

"Головою спостережної ради – наглядового органу обрано Олександра Рязанова (заступник голови правління Газпрому)", - розповів Галущак.

За його словами, українська сторона отримала право запропонувати трьох членів спостережної ради і кандидатуру голови правління.

"На сьогоднішній день сформовано склад спостережної ради з української сторони. Це чотири особи: Микола Гончарук, Дмитро Єгер, Андрій Галущак, і пан Болтусєв", - сказав він.

"Це фахівці в газовій сфері і юристи, які представляють інтереси кампанії", - зазначив Галущак, який є заступником керівника юридичного департаменту "Нафтогазу".

Водночас джерела "Української правди" зазначають, що на місце керівника "УкрГазЕнерго" розглядається кандидатура Олександра Третьякова. В прес-службі Третьякова УП повідомили, що "не коментують чутки".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування