Про Тимошенко написали ще одну книгу

П'ятниця, 3 березня 2006, 13:10

Цього місяця у Німеччині й Росії надійде у продаж книга про лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

Книга написана німецьким журналістом Дмитром Поповим у співавторстві з російським колегою Іллєю Мільштейном, який живе і працює у Німеччині, повідомляє прес-служба БЮТ.

18 березня книгу буде презентовано на знаменитому книжному ярмарку в німецькому місті Лейпциг.

За словами Попова, книга орієнтована, перш за все, на західного читача і є першою книгою про українського політика, опублікованою на Заході.

"Книгу вже зараз замовили всі центральні газети Німеччини, дослідницькі інститути і фонди, які формують і офіційну політику Німеччини щодо України, і громадську думку в країні", – розповідає він.

Водночас Мільштейн називає книгу "спробою вдивитися у портрет одного з українських лідерів".

"Обидва автори вважають, що книга, яка є у достатній мірі об’єктивною і навіть критичною, навряд чи сподобається фанатам і ненависникам головної героїні", - зазначено в повідомленні прес-служби.

"Я розраховую на розумного, скептичного читача, який втомився від вашої внутрішньополітичної метушні, але не втратив надію", – сказав Мільштейн.

Як повідомила літературний агент авторів Галина Дурстхофф, початкові тиражі в Росії й Німеччині – по 5 тисяч екземплярів, але вже зараз у Німеччині готуються додатково друкувати книги.

Книга виходить у німецькому видавництві DuMont и російському "Издательстве Ольги Морозовой".

З понеділка наступного тижня фрагменти книги починають публікувати відома німецька газета Bild, тираж якої становить 4,5 мільйони екземплярів, австрійський і швейцарський політичні тижневики News і Facts, а також інші європейські видання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News