Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний вважає, що Тимошенко готувала імпічмент

Понеділок, 6 березня 2006, 10:33

Керівник передвиборчої кампанії "Нашої України" Роман Безсмертний заявив, що у вересні минулого року тодішній прем’єр Юлія Тимошенко обговорювала у вузькому колі політиків питання можливого імпічменту президента Віктора Ющенка.

"Я пам’ятаю окремі фрагменти тієї ночі, коли після розмови у президента ми роз’їхалися з думкою про те, що на ранок відбудуться певні перестановки в уряді. І після цього уряд буде працювати, Тимошенко буде прем’єр-міністром", - розповів Безсмертний в ефірі телеканалу НТН, передає прес-служба НСНУ.

"Як стало відомо пізніше, на закритій зустрічі нічній, яку організувала пані Тимошенко, були присутні цілий ряд міністрів, перелік їх я не знаю, але пізніше було повідомлення про те, що вони там говорили дійсно про тему імпічменту президента. Це відповідає політиці Юлії Володимирівни, - сказав Безсмертний.

Він також зазначив, що у Тимошенко завжди були президентські амбіції. "Що стосується позиції Тимошенко з приводу президентської кампанії, вона ніколи не облишала думок стати президентом України, - додав він.

Відповідаючи на питання, чи говорив він з Тимошенко на цю тему безпосередньо, Безсмертний зазначив:

"Не говорив я на цю тему з нею, і тему не піднімав. Більше того, коли працюєш в уряді, я тяжів в цьому випадку до офіціальних витоків інформації, а не до чуток, які хтось колись десь говорив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...