Вітренко взяла ЦВК в облогу

Субота, 1 квітня 2006, 19:26

Активісти блоку Наталі Вітренко "Народна опозиція" встановили в суботу перед будинком Центвиборчкому в Києві більше 100 наметів із символікою блоку.

Учасники акції вимагають перерахування голосів на виборах. Раніше Вітренко заявляла, що акція буде безстроковою.

Як заявляє прес-служба Прогресивної соціалістичної партії, яку очолює Вітренко, "наметове містечко простоїть на площі Лесі Українки доти, доки ЦВК не оголосить результати виборів 26 березня, що відповідають дійсним результатам голосування, а не політичним фантазіям влади та її "кишенькових" партій".

Як передає "Інтерфакс-Україна", від прилеглої станції метро "Печерська", до будинку ЦВК, де також розташовується Київська обладміністрація, "коридором" встановлено близько 140 наметів синьо-червоного кольору з написами "Опозиційний блок Наталі Вітренко".

Намети встановлюються від метро, вздовж паркану будинку по вул. Лесі Українки, 1, до входу. Активісти продовжують встановлювати агітаційні конструкції. Самі намети поки пустують.

Блок Вітренко за попередніми підсумками голосування не проходить до Верховної Ради. При 3%-му прохідному бар'єрі він набирає 2,93% голосів.

Останній раз ПСПУ була представлена у Верховній Раді 3-го скликання. У 2002 році ПСПУ також не потрапила до парламенту.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...