Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький допоможе Омельченку покаятися мільйон разів

Субота, 1 квітня 2006, 22:20

Обраний мером Києва Леонід Черновецький подав до суду на нинішнього мера міста Олександра Омельченка.

Про це він повідомив у суботу ввечері в ефірі "5 каналу", але не уточнив, чого саме стосується його позов.

"Я давно подав на нього до суду. Тільки з одною метою - для того, щоб він привселюдно покаявся", - сказав Черновецький, відзначивши, що особисто він кривдникові усе пробачив.

"Я ще буду мати з Омельченком мільйон судів. Він весь цей час ображав мене, показував сюжети жахливі", - відзначив також він.

Черновецький повторив, що не залишить на посаді "жодного голову районної адміністрації".

Разом з тим, він має намір співробітничати "із усіма людьми, які працюють у Київраді і які потрібні, щоб ми спокійно... передали владу".

"Я категоричний противник того, щоб черговий дурень приходив у владу і змінював усіх аж до двірника", - сказав Черновецький.

Новообраний мер також пообіцяв за час свого перебування на цій посаді створити півмільйона робочих місць. "При мені буде відкрито півмільйона робочих місць", - сказав він.

На питання, яким чином він збирається це реалізувати, Черновецький відповів: "Я зберу тих людей, які здатні їх (робочі місця) створювати... Їх (таких людей) дуже багато, вони задавлені сьогодні владою".

"Завтра я їх усіх зберу і скажу, що я особисто буду вести кожного, хто буде давати серйозні гроші в бюджет, щоб допомагати тим, хто потребує допомоги", - сказав новообраний мер.

Він також ухилився від відповіді на питання, чи побудують нове житло для потерпілих у результаті будівельної афери з компанією "Еліта-Центр".

"Я прошу усіх, хто вклав гроші в інвестиційні компанії – не бійтеся, при мені буде порядок, і я думаю, що я підтримаю будівельників. Але в першу чергу я буду займатися тими, кому жити залишилося мало, це щоб розуміли всі", - сказав Черновецький.

"Будуть одержувати допомогу негайно ті, кому погано, у другу чергу ті, хто ще може потерпіти", - пояснив він.

Черновецький також пообіцяв, що жодне будівництво в Києві не почнеться без згоди тих, хто живе поруч. "У той же день, коли за моєю спиною хоч одне таке будівництво почнеться, я подам заяву про звільнення", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...