Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович просить усіх почати з ним домовлятися

Вівторок, 4 квітня 2006, 19:37

Партія регіонів закликає всі політичні сили, що пройшли до парламенту, почати процес двосторонніх переговорів про створення коаліції.

"Ми закликаємо всі партії відразу після офіційного оголошення результатів виборів приступити до двосторонніх переговорів для того, щоб знайти шляхи для консолідації українського суспільства", - сказав Янукович на засіданні політради Партії регіонів, повідомляє її прес-служба.

"Ми готові розглянути і прийняти ті принципи формування коаліції, головною складовою в яких буде не розподіл портфелів, а підстави для забезпечення економічного зростання країни, для стабілізації", - додав він.

За словами Януковича, усі політичні сили, що пройшли до парламенту, повинні "спокійно, без надриву обговорити сформовану в країні, м'яко говорячи, не дуже гарну ситуацію, об'єднати зусилля в ім'я порятунку економіки країни".

"Партія регіонів…має сьогодні моральне право звернутися до інших парламентських партій з вимогою припинити деструктивну риторику щодо нас, а отже – щодо мільйонів громадян України. Припиняйте ділити країну. Народ зробив свій вибір, і будьте ласкаві – рахуйтеся з цим", - заявив Янукович.

На його думку, необхідно об'єднатися "навколо загальнонародних цінностей – стабільності, благополуччя і перспективного розвитку".

"А прапор у нас один – це синьо-жовтий прапор незалежної України", - сказав лідер Партії регіонів.

"Сьогодні не час для ультиматумів. Народу потрібні не амбіції політиків, а наш професіоналізм, наш досвід, наша політична воля", - додав він.


Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування