Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Ахметова журналісти дорожчі за бізнес. Для Тимошенко вони - романтики

Вівторок, 6 червня 2006, 11:02

Прем’єр Юрій Єхануров заявив, що уряд готовий до роботи в режимі прозорості, відкритості, взаєморозуміння та довіри.

Про це йдеться у привітанні Єханурова з Днем журналіста, яке передає прес-служба Кабміну.

"Журналістика забезпечує дієвий контроль громадськості над владою, зворотній зв’язок між ними. Вона є тим містком, який з’єднує владні структури з національним інтелектом, реальною економікою, життєвою мудрістю простих людей", - зазначив він.

"В сучасному світі інформація є найдорожчим товаром та могутньою зброєю, причому не лише в матеріальному сенсі. Вона здатна підняти країну, надихнути народ, подарувати надію та впевненість у власних силах", - зазначив він.

"Саме тому Ви знаходитесь на передньому краї боротьби за людські уми та серця, і від Вашого таланту, професійності та громадянської мужності багато в чому залежить самопочуття суспільства", - йдеться у привітанні прем’єра.

З професійним днем журналістів також привітав депутат від Партії регіонів Ринат Ахметов.

"Свобода слова - це вища цінність за всіх часів, але в наші - особливо. Двадцять перше століття вже називають століттям інформації й інформаційних технологій. Вашим століттям, друзі!", - говориться в привітанні депутата.

"Найдорожче сьогодні не золото, не чорне золото і навіть не газ. Найдорожче сьогодні - інформація! Без інформації немає ні сучасного бізнесу, ні сучасного суспільства. А це означає, що без вас, друзі мої, немає сучасності!", - передає слова Ахметова його прес-служба.

"Сьогодні лише прозорий бізнес буває успішним, лише відкрите суспільство - здоровим. Без відкритості і прозорості немає ефективної політики, немає економічного росту. Відкритість і прозорість забезпечуєте і гарантуєте ви. А це - величезна праця і величезна відповідальність", - відзначив депутат.

СПУ також привітала всіх представників засобів масової інформації з професійним святом.

"Наше сьогоднішнє життя неможливо представити без сучасних засобів масової інформації комунікації. Саме журналіст є головним посередником між демократичним суспільством і владою, агентом суспільної думки, причепливим контролером досягнень і розвитку суспільного добробуту", - говориться в привітанні, повідомляє прес-служба партії.

"Ваша творча робота відіграє провідну роль у затвердженні демократичних принципів і свобод, формуванні держави з високими стандартами життя. Ми високо цінуємо вашу прихильність своїй справі, відповідальність і самовіддачу", - відзначає СПУ.

Партія побажала всім журналістам творчих успіхів і натхнення, об'єктивності і неупередженості, визнання.

З професійним святом журналістів також привітала лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Журналістика – одна із найромантичніших професій, і Ви маєте повне право пишатися справою, якій присвятили життя. Це професія тих, кому не до снаги спокій і нудьга, хто досліджує світ і розповідає про це іншим. Романтика, де ризик і боротьба, творчість і мужність стоять поряд", - зазначила Тимошенко, слова якої наводить прес-служба БЮТ.

"Правда і об’єктивність - зброя справжніх журналістів, і саме тому ЗМІ не варто називати четвертою владою, бо місце для правди завжди повинно бути першим. І тільки тоді ми матимемо громадянське суспільство, коли журналістика навчиться бути вільною і відповідальною перед людьми", - зазначила Тимошенко.

Вона побажала журналістам здоров’я, творчого натхнення, визнання і любові прихильників їхньої творчості.

"Хай сенсації будуть добрими, новини цікавими, статті ґрунтовними і виваженими, хай ваша професійна справа ніколи не переростає в рутинне ремесло і приносить Вам радість і задоволення", - зазначила Тимошенко.

"Українська правда", "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
14:56
Європою ширяться хвороби, які передаються через укуси комарів: випадки вже зафіксували в Криму
14:56
Європарламент закликав не вважати "перевибори" Путіна легітимними
14:56
Лукашенко заявив, що опозиція хоче захопити частину Білорусі і покликати НАТО
14:49
Європарламент виступив проти переговорів про членство в ЄС з Грузією через закон про "іноагентів"
14:45
Мапу інтернет-провайдерів, які працюють під час тривалих знеструмлень, масштабують на всю Україну
14:40
За кордоном повістки вручати не будуть – речник Міноборони
14:37
тенісСвітоліна несподівано поступилася Соррібес-Тормо в другому колі турніру в Мадриді
14:30
фотоСБУ затримала 9 колаборантів, які організовували "референдум" на Херсонщині
14:20
доповнено Окупанти убили 4 і поранили 6 мешканців Донеччини
14:11
Лукашенко пошкодував, що Білорусь лишилась без ядерної зброї після розпаду СРСР
Усі новини...