Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не підтримує станочників, які пишуть про його першу дружину

Вівторок, 6 червня 2006, 13:32

Президент Віктор Ющенко заявляє, що різні політики чинять тиск на Генпрокуратуру, щоб заблокувати розслідування справи про сепаратизм.

"Впливи, які діють з боку різних політичних сил, не дають завершити цю справу", - сказав Ющенко на прес-конференції у вівторок.

Президент розкритикував правоохоронні органи за повільне розслідування. "Якби ми мали справжню генпрокуратуру, вибачте за різкі слова, вона б уже давно дала оцінку тим подіям", - сказав Ющенко.

Він заявив, що не дозволить забути цю справу. "Я буду наполягати, щоб суд дав відповідь. Ті події не були забавкою, я знаю, що це має продовження, має великих кредиторів-фінансистів".

Президент також повідомив, що не зрадить своїй державницькій позиції, але додав, що це робити непросто.

"Працювати українським президентом дуже важко. В сьогоднішній Україні професійно вершити справу можуть тільки патріоти. Не може бути нейтральних журналістів-станочників, яких посадили за стіл, щоб вони писали чи то про машину першої дружини Ющенка, чи на якусь іншу тему", - додав президент.

Ющенко застеріг, що, "якщо ми будемо яничарами і перекоти-полем, то наступним лідерам, які будуть після нас, будуть платити ціну в десятки разів вищу".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...