Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Начальник Ульянченко по "Бласко" тепер розводить свиней у її області

Понеділок, 3 липня 2006, 16:54

Голова держадміністрації Київської області Віра Ульянченко не могла мати відношення до розкрадання чорноморського пароплавства, оскільки не мала доступу до фінансових операцій.

Про це в інтерв'ю УНІАН розповів тодішній очільник пароплавства Павло Кудюкін, який був засуджений до 10 років позбавлення волі.

За словами Кудюкіна, Ульянченко в "Бласко" "організовувала зовнішньоторговельні та зовнішньополітичні зустрічі, і мала навантаження суто організаційного характеру".

"Вона не мала можливості розкрадати ЧМП. Вона навіть не мала доступу до коштів", - додав він.

"Ми знайомі з нею (Вірою Ульянченко) стільки, скільки існує незалежна Україна. Вона очолювала представництво "Бласко" в Києві, працювала з Ющенком, коли він був в опозиції та в уряді. Я б назвав її професіоналом не лише в політиці, а й в організаційній та господарській діяльності", - зазначив Кудюкін.

"Вона не займається бізнесом, дуже віддана громадянка, уміє напружено і плідно працювати. Вважаю, вона готова виконувати й ту роботу, яку їй доручили. Головне, аби її не висмикнули з цієї посади (губернатора Київщини) раніше завершення президентського терміну", - додав він.

Зараз Кудюкін займається розведенням свиней у Баришівському районі, який тепер перебуває під керівництвом Ульянченко.

"Навіть мама мені казала: якби ти не займався пароплавством, займався б оцим. Пам’ятаю, каже, твою дитячу любов до тварин. Завжди мав кролів, собак, котів... А сьогодні я вже можу говорити однією мовою з птахівниками, спеціалістами з тваринництва", - зазначив Кудюкін.

"До речі, у нас є і свій заповідник - з ламами, муфлонами, оленями, ведмедями, дикими кабанами. Є табун чудових коней. Це тварини для радості. Я дуже люблю тварин. Сам за ними доглядаю, будую господарство. Відпочиваю, коли все це бачу. Мені подобається наше село. Воно не менш гарне, ніж будь-яке місце у Європі. І я щасливий", - додав він.

На питання, чи не хоче він повернутися до пароплавства, Кудюкін відповів: "Це нескладно. Але ж в Україні немає пароплавства. Нікуди повертатися".

Як відомо, в середині 90-х в Україні вибухнув скандал з розкраданням Чорноморського пароплавства. За кілька років третій у світі торговельний флот практично зник.

Серед фігурантів скандалу згадувався тодішній президент України Леонід Кравчук та Віра Ульянченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...