ЯНУКОВИЧ ГОТОВИЙ БУТИ ЗАСТУПНИКОМ ПОРОШЕНКА

Понеділок, 3 липня 2006, 17:14

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович погодиться обійняти посаду першого віце-спікера парламенту, якщо таке рішення ухвалить політрада партії.

"Я погоджуся з будь-яким рішенням політради партії. Я солдат, я виконую свої обов’язки", - зазначив Янкукович, відповідаючи на питання, чи погодиться він бути віце-спікером за спікерства Петра Порошенка.

При цьому він висловив жаль з приводу того, що в Україні "багато розвелось вождів і майже немає солдатів". "Але я вважаю себе солдатом", - додав він.

Також Янукович повідомив, що на даний момент Партія регіонів ухвалила рішення затвердити остаточний пакет вимог до коаліції, який налічує 11 пунктів.

За словами присутнього під час брифінгу члена Партії регіонів Євгена Кушнарьова, з документу виключено пункт щодо "залякувань Зварича про зняття з реєстрації партії та порушення кримінальних справ".

"Ми це питання зняли, бо воно є непринциповим", - додав він.

На питання, у чому головні розбіжності між опозицією та коаліцією, Кушнарьов відповів:

"Як ми зрозуміли, найважче для них – погодитися з пропорційним розподілом парламентських комітетів. Вони запропонували: давайте переходити до обрання (керівництва парламенту і уряду), а потім створимо робочу групу, яка буде обговорювати, як ділити комітети, і колись ми всі розділимо".

Він додав, що Партія регіонів з цим ніколи не погодиться.

За словами Кушнарьова, у відповідь Роман Безсмертний запропонував так само пропорційно поділити комітети в облрадах.

"І якщо це питання буде сформульоване, ми готові його розглядати", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування