Порошенко не йде дружити з Тимошенко

Середа, 5 липня 2006, 22:44

"Нашоукраїнець" Петро Порошенко сподівається на ефективну співпрацю з лідером БЮТ Юлією Тимошенко в разі її обрання прем’єр-міністром.

Про це він заявив в ефірі програми "Точка зору" Першого національного каналу, відповідаючи на питання про його стосунки з Тимошенко.

"Ми не йдемо в коаліцію дружити, спілкуватись, ми йдемо спільно працювати. В нас є величезна надія, що ця спільна робота буде ефективною, і моя, і Юлії Володимирівни", - зазначив він.

На питання, чи буде парламент "опорою уряду", Порошенко відповів, що "парламент не буде нікому опорою, парламент – це острів демократії, де будуть вирішуватися найбільш важливі питання для життєдіяльності держави".

"В рамках коаліційної угоди означено рамки співпраці парламенту, коаліції і уряду, я також впевнений, що в умовах політичної реформи – підвищення ролі парламенту – Верховна Рада буде відігравати важливу роль у життєдіяльності держави", - зазначив Порошенко.

Що стосується політреформи, то Порошенко сказав, що вона є недосконалою, і висловив переконання, що в парламенті буде створена конституційна комісія, і політреформа буде доопрацьована.

"Робота з внесення змін до Конституції розпочнеться з першого дня, і вона буде працювати на консолідацію суспільства", - сказав представник "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...