Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОРОЗА ВИСУНУЛИ КАНДИДАТОМ НА СПІКЕРА. Порошенка і Азарова також

Четвер, 6 липня 2006, 16:31

На посаду спікера Верховної ради висунуто три кандидатури – Петра Порошенка, Миколи Азарова та Олександра Мороза.

З відповідними заявами виступили представники фракцій парламенту.

Так, представник "Нашої України" В’ячеслав Коваль заявив, що фракція висуває Петра Порошенка на посаду спікера.

Від блоку Юлії Тимошенко виступив Олександр Турчинов і заявив, що фракція "дотримується вимог, які підписує", тому надає право висунення кандидатури "Нашій Україні". "БЮТ підтримує будь-яку кандидатуру, яку вони запропонують", - додав він.

В той же час сам Порошенко зазначив, що зараз проходить випробування угода про створення коаліції, і політичні сили проходять випробування. "Впевнений, що це - момент істини для долі України і для демократії", - зазначив він.

В той же час представник Партії регіонів Євген Кушнарьов заявив, що фракція ПР висуває кандидатом на посаду спікера парламенту Миколу Азарова.

Наприкінці обговорення слово взяв соціаліст Іван Бокий, який запропонував від свого імені та від імені Олександра Бранаівського кандидатуру Олександра Мороза.

Після цього депутат від БЮТ Володимир Яворівський зазначив: "Якщо пішов такий рознос, то дозвольте запропонувати Івана Бокого на голову Верховної ради". В свою чергу сам Бокий, який головує на цьому засіданні, зазначив: "Я заявляю офіційний самовідвід".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування