Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович блокував парламент заради Тимошенко і "Нашої України"

Субота, 8 липня 2006, 13:17

Нова коаліція у складі Партії регіонів, Компартії і Соцпартії буде наполягати на передачі новій опозиції тих комітетів, які раніше вимагала для себе.

Таку впевненість висловив член Партії регіонів Тарас Чорновіл, відповідаючи на питання журналістів у суботу.

"Коли ми боролися за комітети, ми знали, що "помаранчева" коаліція уже вмирає, і фактично ми продовжували вже по інерції боротьбу за комітети для інших політичних сил, для інших фракцій", - сказав він.

Також Чорновіл відзначив, що в даний час необхідно буде переорієнтувати депутатів усіх рівнів від Партії регіонів до роботи в нових умовах. "Ми готували людей до роботи в умовах опозиції. Ситуація змінилася настільки різко і кардинально, що зараз нам фактично потрібно людей готувати до роботи в умовах влади", - сказав він.

Як повідомлялося, опозиції в парламенті пропонувалося віддати 15 комітетів Верховної Ради, а також головування в Рахунковій палаті.

Чорновіл також висловив думку, що Соцпартія не буде наполягати на збереженні за Юрієм Луценком посади міністра внутрішніх справ.

Чорновіл відзначив, що між "регіоналами" і соціалістами залишаються деякі моменти, які потрібно прояснити, але проясняються вони самі собою.

"Та ж сама посада міністра внутрішніх справ - поведінка Юрія Луценка на вчорашній політраді, мені здається, і для самих соціалістів, розставить усе на свої місця. Вони трохи втратили з ним контакт із тих пір, як він припинив своє членство в Соцпартії. Зараз він показав своє обличчя, і я не думаю, що там будуть наполягати далі з цього приводу", - пояснив він.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування