"НАША УКРАЇНА" МОЖЕ ПОПРОСИТИ ПРЕЗИДЕНТА ПРО РОЗПУСК

Вівторок, 1 серпня 2006, 14:48

"Наша Україна" підтримає ініціативу президента щодо розпуску Верховної Ради, якщо політичні сили не відмовляться від лобіювання виключно своїх інтересів.

Про це йдеться в заяві блоку, поширеній у вівторок його прес-службою.

"На загальнонаціональному круглому столі, скликаному за ініціативою президента, українці мали змогу оцінити рівень національної свідомості вітчизняних політиків", - йдеться у заяві.

"Президент запропонував відкриту політику без підкилимних інтриг та зрад. Дні, які минули з 27 липня, стали яскравим підтвердженням того, що не всі представники українського політикуму готові у своїй діяльності керуватися не кон’юнктурними, а загальнонаціональними інтересами", - наголошують "нашоукраїнці".

"Вони і зараз намагаються здійснювати державну політику методами шантажу і ультиматумів. Такі "повадки" в політиці повинні залишитися в минулому!", - йдеться у заяві.

"Наша Україна" закликає політичні сили знайти у собі мужність і об’єднатися в ім’я інтересів України та її народу.

"Якщо ж виявиться, що кон’юнктурні "інтересики" деяких політиків переважать інтерес загальнонаціонального єднання, – тоді "Наша Україна" підтримає ініціативу Президента щодо розпуску Верховної Ради", - наголошується в заяві.

При цьому відзначається, що всі необхідні конституційні підстави для цього у президента є.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...