Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед Ющенком розчавили апельсин. А баба Параска згорнула намети БЮТ

Четвер, 3 серпня 2006, 18:15

Представники БЮТ згорнули наметове містечко навпроти Кабміну, а "Пора" - навпроти Верховної Ради.

При цьому останні провели акцію "прощання з президентом" під стінами секретаріату.

За словами члена політради "Пори" Андрія Юсова, активісти "Пори" зібралися біля секретаріату президента, аби "попрощатися з Віктором Ющенком, який був символом демократичної боротьби, який ішов з гаслом "Бандитам тюрми!".

Він заявив, що у середу президент "обрав один із двох можливих шляхів, який є неморальним, і тим зрадив усіх громадян, які стояли на Майдані", повідомляє УНІАН.

"Пора" підготувала "подарунки" для "нового" Ющенка, який, на думку Юсова, "не має відношення до демократії".

Серед "подарунків" для президента – намети з Майдану, металеві діжки, мегафон, помаранчеві футболки, перев’язані чорною стрічкою. Активісти розчавлювали руками апельсини й кидали їх на купу "подарунків".

Залишивши їх під стінами секретаріату, представники "Пори" із жовтими прапорами, перев’язаними чорними стрічками, пішли згортати намети біля Верховної Ради.

У своїй заяві активісти "Пори" "заборонили" Ющенку "пояснюючи свої політичні кроки, посилатися на Майдан".

Тим часом представник Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов подякував мітингувальникам за підтримку та закликав їх  їхати в регіони, щоб донести людям позицію блоку.


"Донести до своїх друзів, до своїх родин ту, вибачте, "боль", яку відчувають всі, ставши зрадженими, і в той же час вони повинні надихнути до опору, надихнути до конституційної боротьби за наші права за нашу Україну", - зазначив Турчинов.

У закритті наметового містечка БЮТу також взяла участь баба Параска, повідомляє 5 канал.

Натомість Партія регіонів своє наметове містечко поки ще не згортає. Зі слів представників біло-блакитних, офіційне закриття відбудеться у п’ятницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування