Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПООБІЦЯВ НІКОГО НЕ ЛАМАТИ ЧЕРЕЗ КОЛІНО

П'ятниця, 4 серпня 2006, 19:08

Кандидат на посаду прем’єра Віктор Янукович готовий взяти на себе відповідальність за ефективність рішень майбутнього уряду.

"Я впевнений, що цей уряд буде дієвий, ефективний, професійний. Я готовий взяти на себе цю відповідальність", - сказав Янукович, виступаючи з трибуни Верховної Ради у своєму вступному слові перед призначенням його на посаду.

"Ми підготували разом з нашими партнерами – фракціями "Наша Україна", Соцпартія, Компартія – пропозиції, які сьогодні будуть надані по формату уряду", - додав він.

Янукович висловив надію, що уряд буде ефективно співпрацювати і з президентом, і з Верховною Радою.

"У цьому залі завжди буде дискусія, а значить, пошук рішень, компромісів. Ми не ставимо собі за мету когось ламати через коліно, а ставимо за мету об’єднати країну... Я переконаний, що ми разом будемо працювати на всю країну", - сказав Янукович.

Він також зазначив, що в результаті загальнонаціонального круглого столу між політичними силами вдалося знайти порозуміння і був знайдений "шлях об’єднання країни".

"Коли почались наші контакти, а вони почались не тільки на рівні політиків, але й навпроти Верховної Ради, коли зібралися представники різних регіонів, вони задавали питання, що ми будемо робити: будемо шукати, що нас роз’єднує, чи те, що нас об’єднує. Цей шлях, який ми пройшли останнім часом, переконав, що ми матимемо позитив лише тоді, коли шукатимемо шлях об’єднання", - сказав Янукович.

Він зазначив, що політики "були іншими до того круглого столу".

"Нас об’єднує єдина наша земля, красива наша Україна, на цій земля могили наших предків, жили наші батьки, а далі житимуть наші діти", - сказав лідер Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування