УБИВСТВО ЄРОХІНА ЗАМОВИВ ДЕПУТАТ З БЛОКУ ТИМОШЕНКО?

П'ятниця, 1 вересня 2006, 19:47

Народний депутат, підозрюваний правоохоронцями як можливий замовник убивства полковника УБОЗ Романа Єрохіна, входить до складу фракції блоку Тимошенко.

Про це "Українській правді" повідомили інформовані джерела у міліції.

Джерело відмовилося назвати прізвище депутата, стосовно якого є підозри у замовленні вбивства Єрохіна, сказавши лише, що його прізвище починається на букву "Ш".

Представник МВС також заявив про намір з початком сесії парламенту домагатися від прокуратури подання зняття з цього нардепа депутатської недоторканості з метою притягнення до кримінальної відповідальності.

У свою чергу один з лідерів блоку Тимошенко Олександр Турчинов заявив "Українській правді", що підозри про замовлення вбивства Єрохіна депутатом з БЮТ є "брехнею".

"Це провокація влади, яку намагалися розмістити в трьох виданнях. Брудом поливають опозицію, щоб задати контекст перед початком сесії Верховної Ради", - сказав Турчинов.

Як відомо, Єрохін займався розкриттям злочинів, пов'язаних з діяльністю конвертаційних центрів. 11 серпня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про викрадення Єрохіна і висловив думку, що в цій справі замішані представники Верховної Ради.

Єрохін в Управлінні по боротьбі з економічною злочинністю Донецької області спеціалізувався на економічних злочинах та розслідував справи про конвертаційні центри, які відмивають значні суми грошей. Потім його було переведено до Києва.

Труп Єрохіна було знайдено у серпні на території Київської області з восьма вогнепальними пораненнями.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News