"Наша Україна" вирішила порадитися в п'ятницю

Вівторок, 5 вересня 2006, 14:38

На п'ятницю, 8 вересня, заплановано проведення ради партії "Народний союз "Наша Україна", заявляє член президії партії Петро Порошенко.

"Засідання ради партії відбудеться. На засіданні ради партії будуть розглядатися звіт президії партії, до складу якого я входжу, виконкому партії. Це чергові звіти, ніяких сенсацій тут шукати не потрібно", - сказав Порошенко в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві.

Він також повідомив, що на засіданні ради буде також обговорюватися і ситуація в партії.

Коментуючи інформацію, розповсюджену в деяких ЗМІ щодо розмов про створення нової партії, Порошенко сказав:

"Хто їх веде? Для того, щоб вести ці розмови необхідно зробити абсолютно чіткі кроки: вийти з партії, заявити про свою позицію, причини чому вийшов, причини, через які партія буде створена".

Раніше глава Запорізької обласної державної адміністрації, член політради партії "Народний союз "Наша Україна" Євген Червоненко заявив:

"Якщо "Наша Україна" буде продовжувати працювати в тому ж дусі, коли кілька людей кулуарно приймають рішення і посилають їх на політраду для "одобрямса", то в такої партії немає майбутнього".

"Нарив у "Наший Україні" назрівав давно. Незабаром ми проведемо політраду, і ситуація з її подальшим існуванням проясниться", - говорив Червоненко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News