Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко стала жовто-блакитною

Вівторок, 5 вересня 2006, 15:45

Депутати блоку Юлії Тимошенко окрім своїх білих прапорців із червоним серцем поставили на свої робочі місця в парламенті ще й жовто-блакитні.

"Ми сьогодні зняли великий прапор, який лежав на місцях нашої фракції. Тепер на столі у кожного депутата Блоку Юлії Тимошенко з'явився маленький синьо-жовтий прапорець", - повідомив Андрій Шевченко в інтерв'ю журналістам, передає прес-служба БЮТ.

"Для нас це символ того, що ми і далі стоїмо за справжню Україну, за таку країну, про яку ми мріяли, - успішну, з європейським вибором, країну ринкової економіки та демократії, у тому числі й свободи слова", - сказав він.

"Сподіваюсь, що ці прапорці з'являться і на столах депутатів з інших фракцій, які готові протистояти антиукраїнським речам, які сьогодні відбуваються", - заявив він.

Шевченко також підтвердив, що в понеділок фракція БЮТ розпочала збір підписів депутатів про входження до міжфракційного опозиційного об'єднання.

Фото Анни Андрієвської

На питання журналістів щодо кількості депутатів, які можуть увійти до об'єднання, Шевченко сказав:

"Наша ціль - мати сто п'ятдесят один багнет. Це дає можливість заблокувати зміни до Конституції, які можуть збити Україну з її курсу. Ми не можемо мати контрольного пакету в 226 голосів - у нас його вкрали. Але ми сподіваємось мати блокуючий пакет голосів".

Народний депутат вважає, що майбутнє об'єднання депутатів не варто називати опозиційним.

"Мені не подобається слово "опозиція", бо це звучить ніби як аномалія, альтернатива, протест. Наші цінності - це і є норма. Це шлях до успішної України", - підкреслив Шевченко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування