Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович "дав зуб", що "Наша Україна" буде в коаліції

Середа, 6 вересня 2006, 18:58

Прем'єр Віктор Янукович упевнений, що фракція "Наша Україна" приєднається до антикризової коаліції.

Таку думку Янукович висловив у середу, виступаючи на 16-ому міжнародному економічному форумі "Криниця-2006" у польському місті Криниця-Гурська.

"Ми сьогодні вже почали переговори про створення коаліції з "Нашою Україною", - сказав прем'єр, відзначивши при цьому, що процес об'єднання коаліції з "Нашою Україною" відбудеться вже найближчим часом.

"Я упевнений, що це буде так, що головні політичні гравці в Україні вони дуже добре знають настрій людей, що люди прагнуть до об'єднання", - сказав Янукович.

Він також відзначив, що "прийшов час реалізації політичної реформи, з'явилася можливість тісної співпраці між галузями влади, між урядом, парламентом і президентом і на це є політична воля".

Крім того, прем'єр підкреслив, що головне, що останнім часом відбулося в Україні це те, що "Україна вже ніколи не повернеться в ту тоталітарну систему".

За словами Януковича, система змінилася і сьогодні з'явилася реальна можливість упровадження демократичних цінностей в Україні, що розділяє Європейський Союз.

Як відомо, до складу створеної в липні антикризової коаліції входять Партія регіонів, Соцпартія і Компартія. Йдуть переговори про можливе розширення цього об'єднання за рахунок "Нашої України".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування