Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не віддасть мораторій без бою

Четвер, 5 жовтня 2006, 11:44

БЮТ оскаржить у Конституційному Суді скасування Верховною Радою закону про встановлення мораторію на підвищення цін на житлово-комунальні тарифи.

Як передає УНІАН, про це заявила в інтерв`ю журналістам лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Вона зазначила, що щойно в парламенті відбулось знакове голосування: скасували закон, який був прийнятий 340-ма народними депутатами.

За словами Тимошенко, люди мають знати, що скасували цей закон комуністи, соціалісти і Партія регіонів. "Я просто, чесно кажучи, вражена, що комуністи і соціалісти здали і народ, і свої принципи, і свої ідеї, і свій власний закон, оскільки саме вони подавали закон про встановлення мораторію", - заявила лідер БЮТ.

Вона підкреслила, що це голосування відбулося в порушення Конституції і Регламенту Верховної Ради.

"Я хочу донести до кожної людини, що завдяки сьогоднішньому голосуванню комуністів, соціалістів і Партії регіонів ви будете удвічі більше платити вартість тарифів за житлово-комунальні послуги і я переконана, що ви мусите аналізувати, що роблять політики, ви мусите давати оцінку і не закохуватися у політиків, коли вони, власне, не варті вашої любові, вашої підтримки і вашого розуміння", - сказала Тимошенко.

"Щоб ви знали, що сьогоднішнє голосування, коли вони практично дали можливість безконтрольно підвищувати вам тарифи в усіх районах і містах України. Вони таким рішення засвідчили, що ваше життя для цих політиків нічного не варте", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, 22 вересня ВР подолала вето президента на запроваджений парламентом мораторій на підняття тарифів на житлово-комунальні послуги.

У четвер ВР скасувала своє рішення щодо прийняття закону про мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та спожиті у побуті природний газ і електроенергію, послуги громадського транспорту (крім таксі).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування