"НАША УКРАЇНА" КОНСУЛЬТУЄТЬСЯ З ЮЩЕНКОМ

Четвер, 5 жовтня 2006, 12:18

Політрада блоку "Наша Україна" проводить консультації з президентом Віктором Ющенком щодо своєї подальшої позиції.

Зокрема, в інтерв’ю журналістам представник "Нашої України" Микола Мартиненко повідомив, що зараз ідуть консультації політради блоку з президентом.

Про це Мартиненко сказав, відповідаючи на запитання, чому в четвер "Наша Україна" офіційно не оголосила про перехід в опозицію? передає УНІАН.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не блефує "Наша Україна" і чи не поновляться переговори про створення широкої коаліції, депутат зазначив, що кращі оцінки діям дає час, а зараз він не хоче цього коментувати.

У той же час Мартиненко розповів про історію переговорного процесу, зауваживши, що "Наша Україна" до останнього намагалась виконувати Універсал. Але коли зрозуміла, що заяви про підтримку Універсалу є лише блефом, вони припинили переговори.

Мартиненко зазначив, що поки рішення про переговори з БЮТ "Наша Україна" не приймала, але, на його переконання, потрібно з усіма розмовляти.

"Звичайно, у нас із БЮТ багато спільного. Очевидно ми будемо координувати певні свої дії", - сказав він, додавши, що ці дві політичні сили мають певну історію своїх відносин і своєї співпраці.

"На превеликий жаль, не тільки позитивну, а й негативну. Ми маємо цей досвід, але це наш досвід. Якщо ми врахуємо всі помилки минулого, я маю на увазі в тому числі і БЮТ, ми маємо нормальну перспективу співпраці в опозиції разом", - зазначив Мартиненко.

У секретаріаті президента "Українській правді" інформацію про зустріч поки не підтвердили і не спростували.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування