Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Засуха розповів, як його занесло в Алма-Ату

Понеділок, 9 жовтня 2006, 18:44

Екс-губернатор Київської області Анатолій Засуха заявляє, що не збирається змінювати українське громадянство на будь-яке інше.

"Я був, є і залишаюся громадянином України. Мені нема чого змінювати громадянство, тому що я буду жити в Україні і живу в Україні", - сказав він у телефонному інтерв'ю НТН.

За словами Засухи, він зараз знаходиться в Казахстані "не скільки з особистих справ, скільки у справах друзів і родини".

"Я вчора поїхав з Києва і пізно ввечері вчора з Москви відлетів в Алма-Ату. Те, що він (міністр внутрішніх справ Юрій Луценко) говорив, що мене немає в Україні, що я не був в Україні, він глибоко помиляється", - сказав він.

"Мати службу в 310 тисяч, або скільки там міліціонерів у нашій державі, і не знати про людину, яку він так довго розшукував! Тоді можна сказати, що ця людина не повинна працювати міністром", - додав екс-губернатор.

Коментуючи невдалу спробу співробітників МВС вручити йому повістку на допит, Засуха сказав:

"Знаєте, це так дешево з їхнього боку. Треба комусь її вручати, нехай вручають. Ми просто будемо з цього сміятися. Не збираюся одержувати цю повістку, тому що я відчуваю себе, що я в цій справі абсолютно невинуватий".

"Було рішення сесії, що ці кошти були законно виділені державному підприємству. І ці гроші були повернуті цим державним підприємством у бюджет. Що можна висмоктувати ще з пальця?", - сказав Засуха.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування