Коаліція вже готова сісти у 5 вакантних крісел

Середа, 1 листопада 2006, 09:48

Один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов переконаний, що сесійна зала повинна задовольнити заяви про відставку міністрів-нашоукраїнців з уряду Віктора Януковича.

Про це він сказав у кулуарах парламенту у середу.

Водночас Кушнарьов підкреслив, що коаліція повинна негайно заповнити ці вакансії.

"Зволікати немає сенсу. Ми що, заручники "Нашої України"? І, врешті решт, для нашої коаліції це просто принизливо", - сказав він.

Депутат також зазначив, що представництво "Нашої України" в уряді можливе, "але це залежить від єдиного фактору – входження "Нашої України" як політичної сили до складу коаліції".

За словами Кушнарьова, у коаліції вже є кандидати на заміщення вакантних посад міністрів в уряді, але хто конкретно може обійняти міністерські крісла він не повідомив.

"Це питання на засіданні коаліції ще не обговорювалося", - сказав він.

Крім цього, Кушнарьов зазначив, що "серед 5 міністрів (які мають звільнити свої посади) будуть представлені усі політичні сили, які входять до коаліції".

"Взагалі-то, квоти по комуністах і соціалістах ми вже давно закрили, але для зміцнення духу солідарності в коаліції Партія регіонів обов’язково запропонує і соціалістам, і комуністам посісти додаткові посади", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи можливо, щоб парламент розглянув також питання перебування на своїх посадах міністра оборони та міністра закордонних справ, Кушнарьов відповів:

"Ми говорили про недоліки роботи Міністерства оборони, в тому числі, пов’язані з використанням майна в Міністерстві оборони. Була внесена пропозиція заслухати звіт міністра оборони".

"Наскільки я знаю, є досить багато питань і до міністра закордонних справ Тарасюка. Так що я не виключаю, що ці питання можуть з’явитися на порядку денному уже на цьому тижні", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...