Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров обурився, що Єхануров не відстояв самостійність соломою

Середа, 1 листопада 2006, 13:39

Перший віце-прем’єр Микола Азаров заявляє, що якби Віктор Янукович став президентом у 2004 році, то зараз Україна отримувала б газ за нижчою ціною.

"Якби Янукович залишився у 2004 році, то не було б зараз таких цін, це - однозначно", - сказав Азаров під час прес-конференції у середу.

Він додав, що за час після виборів президента Янукович "реалізував би серйозну програму з підготовки нашої економіки до нових цін на газ".

Азаров також заявив, що не має провини Януковича в тому, що той не зміг домогтися зниження ціни на газ під час переговорів з російською стороною.

"Ті, хто був на нашому місці у 2005 році, не уявляли всіх наслідків. Вони заявляли (під час газової кризи), що "то ми вікна поміняємо, то будемо утеплятися соломою, тільки щоб відстояти самостійність". Незрозуміло, яку самостійність?! І вікна не поміняли, і мерзнути не готові, і платити не готові у тридцять разів дорожче. Треба було про це думати раніше, а не звинувачувати Януковича, що він домігся ціни у 130 доларів, а не домігся 45", - обурився він.

Азаров також звинуватив журналістів у тому, що вони не процитували його слова про викриття діяльності Юлії Тимошенко.

"Я вчора розповів у Верховній Раді, як у 2005 році пані Тимошенко і пан Пинзеник розраховувалися за знеціненими вкладами населення. Це була справжня махінація. Але ніхто, по жодному телеканалу в новинах, про це не розповів. Ось де ціна об’єктивності!", - ще раз обурився Азаров.

"Я на таке ніколи б не пішов – обдурити дідусів і бабусь на 50 гривень", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування