Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісія Ющенка "підшліфує" політреформу

Середа, 1 листопада 2006, 18:00

Конституційна комісія, яка буде створена указом президента, зосередиться на "шліфуванні" ряду недоробок, зроблених у процесі прийняття політичної реформи.

Про це заявив глава секретаріату президента Віктор Балога журналістам у середу в Харкові.

За його словами, "комісія створюється, щоб врахувати ті недоробки", які були допущені при прийнятті швидких змін Конституції "під час президентської гонки 2004 року".

Тому, сказав він, президент запропонує спікеру Верховної Ради, керівникам парламентських фракцій, главам парламентських комітетів, прем'єру внести пропозиції щодо складу цієї комісії і потім створити її робочі органи для того, щоб "не виникало питань ні в парламенту, ні в Кабінету міністрів, ні в президента".

За словами Балоги, ця комісія має "відшліфувати всі моменти, що є".

Але при цьому, підкреслив він, мова йде не про стратегічний, а саме про робочі моменти, що абсолютно не впливають на сформовану на сьогодні структуру устрою влади.

Балога також відзначив, що поправки, які розробить комісія, мають бути відшліфовані і прийняті одним пакетом згодом.

Як повідомлялося, на прес-конференції в середу в Харкові Ющенко заявив, що має намір найближчим часом підписати указ про створення конституційної комісії для формування єдиної позиції в питаннях перспективи розвитку країни.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування